Wednesday, January 21, 2015

Corliss Home Security Experts - Kodin tietoturva laitteen Internet asioita



Tietoturva kiintea BITDEFENDER on julkistanut uuden tyyppinen home Tunkeutumisenestojarjestelma (IPS) laitetta tarkoitus korjata puutteet ominaisuuksia taydentavat suojausohjelmisto integroitu laajakaistareitittimet.

Nimelta ja maara julkaistaan tammikuussa, laite on uutuuden pystyi asettamaan vastaan Internet asioita hyokkayksia kuluvan paivan bot-verkot, tietojen kalastelu, identiteettivarkauksien ja jokapaivainen haittaohjelma, kaikki suojauskerrokset myydaan tavallisesti vain yrityksia.

Fyysisesti, laatikko sisaltaa saman alustan sisalla kuin mika tahansa nykyaikainen reititin, mukaan lukien yhden ytimen MIPS:N 400 MHz suoritin, 64 Mt tai RAM muistia, 16 Gt:n sisaisen Flash tallennus ja Ethernet porttia. Silla on myos 802,11 n Wi-Fi tuki ja voivat lahettaa jopa 150 Mbps:n tiedonsiirtonopeudella mahdollistaa suhteellisen vaatimaton mutta sen ei tarvitse olla kayttaa asiakkaan nykyinen Wi-Fi -reitittimena.

Tama on pohjimmiltaan turvallisuuden liitetty BitDefender oman pilvipalveluita. Se ei ole niinkaan mita se voi tehda kuin siita, mita se voi tehda BitDefender on nt laitteessa mainitsi lahes kaikki turvallisuuteen mahdollisuus. Se estaa haitallisten URL osoitteita ja muita haittaohjelmia kuten ladattavia tiedostoja, ja se kuulemma koordinoi sen turvallisuuden, mutta kaytossa olevat sovellukset suojattujen laitteiden olivatpa ne pc, Mac tai Android laitteita.

Enemman on mielenkiintoista, tama taso tarkoittaa, etta sen kautta voidaan perustaa VPN-yhteys kun kayttajat liike poissa kotoa, joka suojelee heita vastaan seka lahi hyokkayksia. Se myos asioista haavoittuvuuden halytys- ja kayttojarjestelmapaivitykset ja jopa varkaudenestolukituksen avauslaite.

No comments:

Post a Comment